Tuesday, 7 August 2012

Shopink-Shopink Lagi..

Jeng..jeng..jeng..inilah cara utk menghilangkan keletihan dibulan Ramadhan..hehehe..ala lagipun nak raye dh kan..shopink jela.agak teruja dgn sale2 yg menggiler skrg nih sampaikan aku terpengaruh..tapi rasanyer ok je kot..bukan selalu pun sale ader..masa ni jela sale sakan pun..setakat ni itu jela baru yang ku shopink..coming soon tak tau lagi la der..adakah aku boleh bertahan ataupun adakah aku tak tahan tgk sale..nak buat camne kan..dah tabiat kot..kalau tabiat mungkin takleh buang dah..tp rugila kalau tak shopink..sian pulok promoter2 yang keje tu tak dpt komisyen..dorang pun nk beraya gak..takpela aku beli dorang dapat komisyen..kan..kan..
Arini off day rerasa mcm nk kuar..tapi kalau kuar mesti terbeli lak..aish..bila r nk amalkan berjimat cermat nih..tapi ni jela terapi utk aku..bila kuar mesti kene shopink..balik rumah barula rase hepi..hahaha..parok dah ni..erm..pejam mata jela wat2 je mcm baru first time shopink..leh lak gitu eh..tak salah pun nk belanja utk diri sendiri & anak..tak gitu?? apa guna aku keje kalau kedekutttt...duit aku kan..aku punyer pasal la nak shopink banyak mana pun..huhuhu..memang best...indah duniaku bila shopink setiap masa..mmuuuaahhh..hasil penyopingan aku..